Voimistelupäivät 2020 ja Lumo-finaali

Hinnat

Osallistumispassit

Passit Voimistelupäiville

  • Yksilö-/pienryhmälajit (MTV, NTV, RV, TRA, AKRO, KA): 55 € / hlö
  • Joukkuelajit (JV, TG): 35 € / hlö
  • Stara-tapahtuma 20 € / hlö, yli 3 hlö ryhmät 90 €

Ko. osallistumispassi sisältää oikeuden osallistua kilpailuun sekä vapaapääsyn voimistelijakatsomoon, perjantai-illan avajaisnäytökseen ja lauantain kisadiscoon. Lauantai-illan Lumoava gaalan liput myydään erikseen.

Passit Lumo-finaaliin

  • Lumo -finaali (Gym for Life -ja tanssin sarjat): 120 € / joukkue

Ko. osallistumispassi sisältää oikeuden osallistua Lumo -finaaliin sekä vapaapääsyn Lumo -finaaliin ja GFL -voimistelijakatsomoon, perjantai-illan avajaisnäytökseen ja lauantain kisadiscoon. Lauantai-illan Lumoava gaalan liput myydään erikseen.

Valmentajien ja huoltajien passi

  • Tapahtumapassi 20 € / hlö

Tapahtumapassi sisältää vapaapääsyn Voimistelupäiville ja Lumo-finaaliin, voimistelijakatsomoon ja GFL-voimistelijakatsomoon, perjantai-illan avajaisnäytökseen ja lauantain kisadiscoon. Lauantai-illan Lumoava gaalan liput myydään erikseen.

Kilpailijoiden passitilaus tapahtuu kilpailuilmoittautumisella eikä erillistä passitilausta tarvitse tehdä. Tuomareille ei tarvitse tilata erikseen passia, mikäli osallistuvat tapahtumaan vain sinä päivänä, kun tuomaroivat.

Yksilö-/pienryhmälajin maksulla voi osallistua myös joukkuelajien kilpailuihin ja niin useaan kilpailuun/sarjaan, kuin lisenssi antaa oikeuden (1 osallistumismaksu/voimistelija). Yksilö-/pienryhmälajien sekä joukkuelajien osallistumispassilla voi osallistua myös Stara-tapahtumaan.

Kilpailijoiden passien hinnat voimassa varsinaisen ilmoittautumisajan puitteissa 1.2. klo 12 – 30.4. klo 18. Jälki-ilmoittautumisen yhteydessä (30.4. klo 18 – 15.5. klo 18) maksut ovat kaksinkertaiset.

Tapahtumapassien tilaukset tulee tehdä 30.4. mennessä täällä.

Passit laskutetaan seuroittain ilmoittautumisajan päätyttyä. Kaikki passit ja ruokaliput noudetaan seuroittain kisatoimistosta.

Peruutusehdot

Kilpailuun osallistumisen voi perua varsinaisen ilmoittautumisajan (1.2. klo 12 – 30.4. klo 18) puitteissa ilman lisäkuluja.

Varsinaisen ilmoittautumisajan jälkeen tapahtuvista peruutuksista osallistumispassien palautukset vain lääkärintodistuksella vähennettynä toimistomaksulla 20 €.

Osallistumispassin peruutus on tehtävä sähköpostitse viimeistään tapahtumaviikonloppuna (lääkärintodistuksen voi toimittaa myöhemmin), jälkikäteen tehtäviä peruutuksia ei huomioida lääkärintodistuksellakaan.

Majoitus ja ruokailut

Koulumajoitus- ja ruokailupaketit

1 yö: 40 € (sisältää 1 aamupalan ja 1 iltapalan, tulopäivän päivällisen ja lähtöpäivän lounaan)
2 yötä: 80 € (sisältää 2 aamupalaa ja 2 iltapalaa, tulopäivän päivällisen, lounaan ja päivällisen sekä lähtöpäivän lounaan)
3 yötä: 120 € (sisältää 3 aamupalaa ja 3 iltapalaa, tulopäivän päivällisen, 2 lounasta ja 2 päivällistä sekä lähtöpäivän lounaan)

Koulumajoituspaketit

1 yö: 20 € (sisältää iltapalan ja aamupalan)
2 yötä: 40 € (sisältää 2 iltapalaa ja 2 aamupalaa)
3 yötä: 60 € (sisältää 3 iltapalaa ja 3 aamupalaa)

HUOM! Koulumajoituksessa alaikäisillä oltava huoltaja/valmentaja mukana (vähintään 1 aikuinen per 10 alaikäistä)

Koulumajoituksen aamu- ja iltapalat tarjoillaan Hatsalan klassillisella koululla ja Kuopion Lyseon lukiolla. Alustavan aikataulun mukaan aamupalat tarjoillaan klo 6:30-9:00 ja iltapalat 19:30-21:30.

Majoituksissa hiljaisuus klo 22.

Ruokailupaketit

Lounas x3, päivällinen x2 (pe lounas – su lounas): 50 €
Lounas x3 (pe, la ja su): 32 €

Ruokalippu: 11 € / kpl

Majoituspakettien ja ruokailujen tilaus täällä.
Hotellimajoituksista lisätietoja täällä.

Ruokailut järjestetään Hatsalan klassillisella koululla. Lauantain lounas Lumo-finaaliin osallistuville Musiikkikeskuksella.

Lounas tarjolla klo 10:30-14:00 ja päivällinen klo 15:00-18:00 päivittäin.

Tutustu kisaviikonlopun kouluruokailuiden menuun täältä. Olemme suunnitelleet ateriat yhdessä Saarioisen kanssa.

Yhteyshenkilö tekee majoitus- ja ruokailutilauksen koko ryhmälle/joukkueelle. Majoitus- ja ruokailutilaukset ovat sitovia 30.4. jälkeen, eikä niistä tehdä palautuksia. Ilmoittautumisajan puitteissa (1.2.-30.4.) majoituspaketteihin ja ruokailuihin voi tehdä muutoksia sähköpostiinne tulevan tilauksen vahvistuslinkin kautta.

Ruokailu- ja koulumajoitustilaukset laskutetaan seuralta.

Pääsyliput

Voimistelupäivät- ja Lumo-tapahtumiin myydään pääsylippuja katsojille. Lippuja voi ostaa yhdeksi päiväksi, jolloin voi seurata eri lajeja eri suorituspaikoilla Kuopio-hallissa, Jäähallissa ja Musiikkikeskuksessa. Edullisimmaksi tulee kolmen päivän ranneke, jolla pääsee katsomaan kaikkia kisatapahtumia kolmen päivän ajan rajoituksetta.

Liput tulevat myyntiin maaliskuun aikana Seat4.me -sivustolle. Pääsylippuja voi ostaa myös paikan päällä kunkin tapahtumapaikan ovelta. Lauantai-illan Lumoava gaalaan liput myydään erikseen.

Pääsylippujen hinnat

Yhden päivän ennakkoliput
Yli 15v. 12 €
Lapset (7-15v.) 3 €
Perhelippu (2 aik. + 2 alle 15v. lasta) 27 €

Koko viikonlopun ennakkoliput (pe-su)
Yli 15v. 25 €
Lapset (7-15v.) 7 €
Perhelippu (2 aik. + 2 alle 15v. lasta) 55 €

Yhden päivän liput ovelta
Yli 15v. 15 €
Lapset (7-15v.) 5 €
Perhelippu (2 aik. + 2 alle 15v. lasta) 35 €

Koko viikonlopun (pe-su) liput ovelta
Yli 15v. 30 €
Lapset (7-15v.) 10 €
Perhelippu (2 aik. + 2 alle 15v. lasta) 65 €

Liput perjantain avajaisnäytökseen Kuopio-halliin 5 €.

Voimistelupäivien ja Lumo-finaalin tapahtumapassilla ja tapahtuman pääsylipulla vapaapääsy Kuopio-hallin perjantain avajaisnäytökseen ja lauantain kisadiscoon.

Liput lauantain Lumoava-gaalaan

Ennakkolippu/kisapassi aikuiset 20 €
Lippu ovelta aikuiset 25 €

Ennakkolippu/kisapassi lapset (2-15v.) 10 €
Lippu ovelta lapset 15 €