Voimistelupäivät 2021 ja Lumo-finaali

Tapahtumia
ja tekemistä
kaikenikäisille

Tervetuloa viihtymään koko perheellä tai joukkueella Kuopion Voimistelupäiville ja Lumoon. Tarjolla on runsaasti oheisohjelmaa ympäri kaupunkia.

Kaikille avoimet tapahtumat

Perjantai-iltapäivän toritapahtumassa 11.6.  klo 15.00-17.00 on luvassa huikeita voimistelu- ja tanssiesityksiä ja musiikkia.

Tule kohtaamaan kaverisi Mualiman navalle! Lauantaina 12.6. torilla jatkuu voimistelu- ja tanssiesitykset klo 10.00-13.00. Hae mukaan esiintymään sähköpostitse toimisto@krv.fi.

Joka päivä järjestetään ilmaistapahtumia eri-ikäisille ympäri kaupunkia. Lapsille on eri lajien kokeilupisteitä ja temppurata lauantaina ja sunnuntaina klo 9.00-18.00 Kuopio-hallin viereisellä Klassisella lukiolla. Aikuiset voivat osallistua puistojumppaan keskustan puistossa.

Kilpailija- ja tapahtumapassilla iltaohjelmia

Kisa- ja tapahtumapassilla pääset perjantai-iltana seuraamaan värikästä avajaisnäytöstä Kuopio-halliin ja irroittelemaan vielä vauhdikkaammin lauantai-illan discossa Kuopio-hallin viereisellä koululla.

Avajaisnäytös järjestetään perjantaina 11.6. klo 19.00-20.30 Kuopio-hallissa. Näytöksessä pääset nauttimaan kaikista Voimistelupäivien ja Lumo finaalin- kilpalajien esityksistä. Kisa- ja tapahtumapassilla pääset ilmaiseksi tapahtumaan. Liput ovelta 5 €.

Lauantai-illan kisadiscossa Kuopion Klassillisella lukiolla pääset nauttimaan musiikin rytmeistä ja voimisteluystäviesi seurasta.

Tutustu koko viikonlopun aikatauluun täältä.

Ravitsemus esteettisissä urheilulajeissa -seminaari

Kuopion Musiikkikeskuksessa järjestetään lauantaina 12.6. klo 12-15.30 seminaari urheilijan ravitsemuksesta. Seminaarissa kuullaan huippuasiantuntijoiden esityksiä urheilijan ravitsemuksesta ja pureudutaan erityisesti siihen, mitkä ovat esteettisten lajien erityisvaatimukset ravitsemuksen suhteen ja kuinka niihin vastataan käytännössä.

Seminaari huipentuu paneelikeskusteluun, jossa kokemuksia jakavat asiantuntijoiden ohella myös voimistelijat, valmentajat ja vanhemmat.  Tule mukaan kuulemaan, kokemaan ja oppimaan!

Liput tulevat myyntiin 1.4.2021. Kilpailija- ja tapahtumapassilla on seminaariin vapaa pääsy. Ilmoittauduttehan kuitenkin seminaariin. Paikkoja on seminaariin rajallinen määrä.

Perjantai-illan avajaisnäytös 11.6.

Voimistelupäivät- ja Lumo-tapahtuma käynnistyy virallisesti perjantai-iltana klo 19.00 Kuopio-hallissa järjestettävässä avajaisnäytöksessä. Siellä esiintyvät eri lajien edustajat ja yllätyksiäkin on luvassa! Tapahtuma on ilmainen kilpailija-ja tapahtumapassilla.

Lumoava gaala lauantaina 12.6.

Lauantai-ilta huipentuu gaalanäytökseen, joka järjestetään Kuopion kaupunginteatterissa. Näytökseen valitaan hakuprosessin kautta korkeatasoisia tanssi- ja voimisteluesityksiä. Näytöksen liput tulevat myyntiin 1.4..