Voimistelupäivät 2020 ja Lumo-finaali

Tapahtumia
ja tekemistä
kaikenikäisille

Tule viihtymään koko perheellä tai joukkueella Kuopion Voimistelupäiville ja Lumoon. Tarjolla on runsaasti oheisohjelmaa ympäri kaupunkia.

Kaikille avoimet tapahtumat

Perjantai-iltapäivän toritapahtumassa 5.6.  klo 15.00-18.00 on luvassa huikeita voimistelu- ja tanssiesityksiä, musiikkia sekä näyttävä kulkue klo 18.30 kauppatorilta Kuopio-hallille avajaisnäytökseen. Juontajana tapahtumassa toimii Olavi Rytkönen.

Tule kohtaamaan kaverisi Mualiman navalle! Lauantaina 6.6. torilla jatkuu voimistelu- ja tanssiesitykset klo 10.00-13.00. Hae mukaan esiintymään sähköpostitse merja.naamanka@krv.fi. 

Joka päivä järjestetään ilmaistapahtumia eri-ikäisille ympäri kaupunkia. Lapsille on eri lajien kokeilupisteitä ja temppurata lauantaina ja sunnuntaina klo 9.00-18.00 Kuopio-hallin viereisellä Klassisella lukiolla. Aikuiset voivat osallistua puistojumppaan keskustan puistossa.

Kilpailija- ja tapahtumapassilla iltaohjelmia

Kisa- ja tapahtumapassilla pääset perjantai-iltana seuraamaan värikästä avajaisnäytöstä Kuopio-halliin ja irroittelemaan vielä vauhdikkaammin lauantai-illan discossa Kuopio-hallin viereisellä koululla.

Avajaisnäytös järjestetään perjantaina 5.6. klo 19.00-20.30 Kuopio-hallissa. Näytöksessä pääset nauttimaan kaikista Voimistelupäivien ja Lumo finaalin- kilpalajien esityksistä. Kisa- ja tapahtumapassilla pääset ilmaiseksi tapahtumaan. Liput ovelta 5 €.

Lauantai-illan kisadiscossa Kuopion Klassillisella lukiolla pääset nauttimaan musiikin rytmeistä ja voimisteluystäviesi seurasta.

Tutustu koko viikonlopun aikatauluun täältä.

Ravitsemus esteettisissä urheilulajeissa -seminaari

Kuopion Musiikkikeskuksessa järjestetään lauantaina 6.6. klo 12-15.30 seminaari urheilijan ravitsemuksesta. Seminaarissa kuullaan huippuasiantuntijoiden esityksiä urheilijan ravitsemuksesta ja pureudutaan erityisesti siihen, mitkä ovat esteettisten lajien erityisvaatimukset ravitsemuksen suhteen ja kuinka niihin vastataan käytännössä.

Seminaari huipentuu paneelikeskusteluun, jossa kokemuksia jakavat asiantuntijoiden ohella myös voimistelijat, valmentajat ja vanhemmat. Mukana on mm. kokenut rytmisen voimistelun arvokisaedustaja Jouki Tikkanen ja OVO tiimin kapteeni Aurora Kapanen. Tule mukaan kuulemaan, kokemaan ja oppimaan!

Liput:
30€ osallistuja
20€ Suomen urheiluravitsemuksen asiantuntija ry jäsenet
Kilpailija- ja tapahtumapassilla on seminaariin vapaa pääsy. Ilmoittauduttehan kuitenkin seminaariin. Paikkoja on seminaariin rajallinen määrä.

Liput tulevat myyntiin 1.3.2020.

Lue lisää seminaarista täältä.

Perjantai-illan avajaisnäytös 5.6.

Voimistelupäivät- ja Lumo-tapahtuma käynnistyy virallisesti perjantai-iltana klo 19.00 Kuopio-hallissa järjestettävässä avajaisnäytöksessä. Siellä esiintyvät eri lajien edustajat ja yllätyksiäkin on luvassa! Tapahtuma on ilmainen kilpailija-ja tapahtumapassilla.

Lumoava gaala lauantaina 6.6.

Lauantai-ilta huipentuu gaalanäytökseen, joka järjestetään Kuopion kaupunginteatterissa. Näytökseen valitaan hakuprosessin kautta korkeatasoisia tanssi- ja voimisteluesityksiä. Näytöksen liput tulevat myyntiin maaliskuussa.

Kesän naurettavin tapahtuma 4.-6.6.

Voimistelupäivien kanssa samaan aikaan Kuopiossa järjestetään myös Komediafestivaalit (K-18). Lähde viettämään kavereiden kanssa voimistelun lomassa hauskaa iltaa. Varmista paikkasi ja varaa lippusi ajoissa!